Videoeditointi

Teemme kattavaa videoeditointia modernilla ohjelmilla ja tehokkailla työkoneilla. Tarvittaessa luomme kokonaisuuden myös tyhjästä tai hyödynnämme yrityksesi aineistoa taikka netistä löytyvää arkistomateriaalia.

 

Lopputuloksesta tulee brändisi mukainen ja haluamaasi sosiaalisen median kanavaan optimoitu tuotos.

 

Lue alta lisää videoeditointimme sisällöstä.

Tarinankerronta ja leikkaus

Rakenne ja rytmiikka ovat videon katsottavuuden kannalta kaiken perusta. Me löydämme tarvittaessa materiaalistasi punaisen langan.

Graafinen ilme ja värimäärittely

Luomme tarvittaessa videollesi kauniin graafisen ilmeen ja värimäärittelemme kuvistasi teknillisesti johdonmukaiset ja brändisi näköiset.

Kommunikointi ja asiakaspalvelu

Nykyaikana kommunikointi onnistuu helposti ja tietoturvallisesti netin kautta. Panostamme helppokäyttöisyyteen ja ripeään palveluun.

Liikegrafiikka

Sosiaalinen media on liikkuvan grafiikan viidakko ja siellä on tärkeää erottua joukosta. Varmistamme sen esimerkiksi animoidulla logointrolla ja tekstiplansseilla.

Dialogikorjailu

Yleisin akilleen kantapää somevideoille on dialogi. Epäselvänä se on häiritsevä, mutta myös kohtalokas videon viestin kannalta.

Äänisuunnittelu

Tehosteita käytetään erityisesti mainonnassa mielikuvien luomiseen. Hyvä äänisuunnittelu tekeekin taikansa ilman, että sitä edes huomaa.

Optimointi ja versiointi

Lopuksi palasista luodaan masteroinnilla yksi harmoninen kokonaisuus, joka on optimoitu täydellisesti haluamallesi sosiaalisen median alustalle.

Musiikki ja sovitus

Balladin laaja kokemus, osaaminen ja musiikkikirjasto takaavat videoosi yksilöidyn ja tunnelmaan täydellisesti istuvan musiikkimaailman.

Tekstitykset

Esimerkiksi Instagramissa ja Facebookissa autoplay-ominaisuus takaa sen, että videot käynnistyvät feedillä ilman ääniä, jonka vuoksi tekstitysten merkitys on suuri.

Joko alkoi laulattamaan?

Voit jättää meille tarjouspyynnön, kysymyksen tai muun viestin oheisella lomakkeella. Olemme sinuun pian yhteydessä.

Jani Viitala

Videontekijä / Leikkaaja

Balladi Productions   |   +358 40 7376135   |   jani@balladi.fi   |   3145602-7