Videotuotanto

Meille tärkeintä on videoiden laatu, ei määrä. 

 

Lukuisat klikkaukset ei tee videosta toimivaa, jos katselu päättyy muutaman sekunnin jälkeen. Videon täytyy pitää otteessaan alusta loppuun ja siksi 10 minuutin videota ei kannata tehdä samaan tyyliin kuin minuutin videota. Samalla periaatteella voimme kuitenkin saada lyhyellä videolla suuria tuloksia aikaan kustannustehokkaasti.

Olemme luoneet asiakkaillemme hinnoittelua selkeyttävät videon mallit, joiden sisältö on täysin muokattavissa. Hinnoittelumme perusteena toimii videon katseltavuus ja sen eteen vaadittu työmäärä, osaaminen ja resurssit. 


Sinun tarvitsee vain lähestyä meitä idean kanssa ja yhdessä löydämme budjettiisi sopivan tavan tuottaa laadukas video.

Työvaiheet

  • Esituotanto ja käsikirjoitus

    Määrätietoinen ja selkeä lähestyminen suunnitteluun varmistaa videolle tuloksellisen ja kustannustehokkaan toteutuksen. Siksi onkin tärkeää heti alussa pohtia, miksi videota ollaan tekemässä ja mitä sillä halutaan saavuttaa? Yhteisen suunnittelun perusteella luomme videolle konseptin ja kustannusarvion joka istuu haluttuun budjettiin, aikatauluun, kohderyhmään, julkaisukanavaan ja -ajankohtaan.

  • Tuotanto ja kuvaukset

    Meille on tärkeää suorittaa tuotanto hymyssä suin ja selvin sävelin. Käytämme apuna viimeisintä teknologiaa ja tietotaitoa sekä tarvittaessa isompaa miehitystä. Voit halutessasi olla menossa mukana.

  • Jälkituotanto ja liikegrafiikka

    Editointivaiheessa palasista luodaan kokonaisuus ja tarvittaessa pohditaan eri vaihtoehtoja versioiden välillä. Lopuksi videosta otetaan ulos jokaiseen haluttuun julkaisukanavaan optimoidut versiot. Lisää tietoa löydät videoeditointi-sivultamme.

Videovalikoima

Sointu

Lyhyt somevideo, jolla välität viestisi

napakasti ja tehokkaasti.

#tuotevideo #palveluesittely #somevideo #spotti #mainos #promo #teaser #animaatio #info #kutsuvideo

alk. 500 €

Soinnun pääasiallisena tavoitteena on ilmoittaa - esimerkiksi tapahtumasta tai tuotetarjouksesta

Soinnun sisältö koostuu valmiista elementeistä, esimerkiksi liikegrafiikasta, arkistokuvamateriaalista tai yrityksesi materiaalista.

Soinnun tehokkuus piilee sen kyvyssä kertoa asia nopeasti, mutta toimivasti. Kesto on tyypillisesti 5 - 30 sekunnin väliltä.

Jos kaipaat jotain yksinkertaista, mutta näyttävää, tai olet vasta tutustumassa videomarkkinoinnin ihmeelliseen maailmaan, on Sointu sinulle loistava vaihtoehto. 

Balladi

Yleisin nettivideon muoto, joka mukautuu tarpeisiisi. Tasapaino tehoa ja viihdettä.

#markkinointivideo #yritysvideo #haastatteluvideo #rekrytointivideo #brändivideo #tapahtumavideo #musiikkivideo #asiakastarina #selitysvideo

alk. 1200 €

Balladin perimmäisin tarkoitus on vahvistaa yrityksen brändiä. Videon konsepti asettaa sisällölle myös täsmällisemmän tavoitteen. 

Balladin tuotannossa hyödynnetään tyypillisesti kaikkia sisällön muotoja; liikegrafiikkaa, musiikkia ja elokuvakameralla kuvattua materiaalia.

Balladissa sisältö optimoidaan tarkkaan sen jakelukanavaan sopivaksi. Kesto on tyypillisesti 1-5 minuutin välillä.

Balladi on yleisin videomarkkinoinnin muoto, jolla pystyt kehystämään tarinan kuin tarinan.

Sinfonia

Tarkkaan suunniteltu ja toteutettu viihdetuotanto, joka pitää kauan otteessaan. 

#dokumentti #fiktio #lyhytelokuva #elokuvallinen

alk. 3500 €

Sinfonia panostaa kerronnallaan tiivistämisen sijaan elokuvallisuuteen, laatuun ja mieleenpainuvuuteen.

Sinfoniassa tuotantoarvo on huipussaan, mikä tarkoittaa hiotun käsikirjoituksen lisäksi tarkkaan suunnitteltua tuotantoa huippulaadukkaalla video- ja valokalustolla.

Sinfonia hakee tunnetta elämyksestä, joten draaman kaari tarvitsee tilaa. Käsikirjoituksesta riippuen optimi kesto voi olla 10 minuutin molemmin puolin.

Jos haluat puhutella yhteiskuntaa tai tuoda huomiota tärkeälle asialle isolla tavalla, on Sinfonia siihen oikea tapa.

Joko alkoi laulattamaan?

Voit jättää meille tarjouspyynnön, kysymyksen tai muun viestin oheisella lomakkeella. Olemme sinuun pian yhteydessä.

Jani Viitala

Videontekijä / Leikkaaja